Göripark

 2010.02.12. 14:35

Mit adott a világnak a Szovjetunió?
A lakótelepet, a kolhozt, a besúgóhálózatot, az usankát, a pufajkát, a kockaladát.
És mit adott Kalifornia?
A gördeszát, görkorit, a montit, a Mackintosht, A Red Hot Chilipepperst, Hollywoodot, a walkmant, a L.A.Lakerst, a Dead Kennedyst, graffitiőrülteket és príma borokat.
Logikus tehát, hogy göripark legyen a lakótelepen.

A bejegyzés trackback címe:

https://xvstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr831752192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haver^3 2010.02.13. 00:14:26

Hurrá! Hurrá! XVStyle rulez!

Ikarus55 2010.03.02. 14:34:08

Szépnek tartom, hogy itt tesztek a lehetőség érdekében. Amit, azt is. A sporthoz vénember vagyok - amit ti toltok.
Mégis segítenék. Sokhoz nem értek, de azt tudom, "ezek" néhanapján azért készítenek el valamit, mert megúnják, hogy mindenhol azt halják.
Persze pénzben apróság amit elértem, de a 173-as buszoknál már le lehet ülni. Az Asiába is járda vezet. Hét évig nem égő utcai világítás is működik.
Persze, csak akkor, ha érdekel!
Nyomjátok a fényképeket, hogy vagytok, éltek, ... hogy igény van az eszközökre.
Arra vigyuzz, hogy az amcsi jobb! Buta az is. Ó jessssz!
Az öreg Ikarus 55.

pappucs 2010.03.06. 15:30:10

Görkori mellé akkor javaslom a falmászást is. Nem igényel sok helyet, viszont igazán jó testedzés. Ha már görkori, akkor deszkás pálya is legyen!

XV Style! 2010.03.06. 16:20:38

igen, ezek szerepelnek a célok közt! A fal amúgy is kell, mert le kéne határolni az xvs területét, de lehet, h előtte is lenne egy parkos rész... csakhát a műszikla elég drága, azt nem kéne kint, ebekharmincadjára hagyni..
Falmászni mindenütt csak pénzér lehet, nem tudom, ki tud ingyenheyeket, szóval, elég markáns lenne, ha egy tényleg minőségi fallal jönne elő a kerület.. ezt úgy is nézhetjük, hogy amit polg mester úrék elköltöttek a focipálya világitására (százakárhánymilliót), annak kb tizede is "pest-elsővé" tehetné a kerületet sziklatémában.
hajrááá

OLIVE 2010.12.20. 11:58:21

Igen, jó lenne valami sportpark. Ha jól tudom, korábban már volt arról szó, hogy kosárpalánkok lesznek a Lidl melletti teniszpályák környékén, de csak a teniszpályák kerítése túnt el. Szerintem mindenképpen jó lenne pár palánk, és szerintem nem feltétlenül olyan helyen kéne, ahol a kertes házakból pár gyerek arra járna, hanem pont ott, ahol sok a panel. Egy Újpalotai fiatalnak mindenképpen járműre kell szállnia, ha dobálni szeretne egy kicsit. Pedig milyen jó lenne itt a közelben.... Remélem lesz olyan.

barbikutya 2010.12.27. 09:11:58

Szerintem kábé most jutott odáig a polgármester, hogy érdemben ráfeküdhet az egész témára, remélem, hamarosan lesz már valami, a szándék mindenesetre megvan a részéről - ami több, mint lényeg.
süti beállítások módosítása